Erstatt den gamle hytteboka!

Gleden ved å ha hytte blir oftest uttrykket gjennom hytteboka – der alle som vil kan bla igjennom og lese om hyggelige opphold med beskrivelser av vær, temperaturer, varme, kulde, snøforhold etc.

Logg deg inn – når som helst – og skriv, rediger eller sett inn bilder….

Ofte er hytteboka det beste oppslagsverket familien har når man skal huske ulike år, begivenheter – og ikke minst barnas vekst og utvikling.

Med digitalkameraets inntog på markedet har den tradisjonelle hytteboka fått et problem; bildene uteblir(!). «Men det er da bare å…..» parrerer kritikerne, men realiteten taler sitt tydelige språk: bildene uteblir! Hytteboka blir knapt loggført – og enda verre: knapt lest! Det er ikke det samme å lese tre raske linjer med kulepennskrift – som ikke suppleres av papirbilder. «Been there – done that!».

Optur leverer digital hyttebok på web. Denne nye formen for «hyttebok» har løsningen på de problemene som den gamle sliter med: man kan befinne seg nær sagt hvor som helst og ajourføre den. Digitale bilder og DVD-opptak får igjen en fin arena der de kan vises! Det blir mye enklere og morsommere å arkivere – samt dele disse med familie og venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.