Senior Internett-kurs

Optur tilbyr også kurs i hvordan man bruker internett for seniorer. Dette er et kurstilbud der vi kommer hjem til deg – slik at du får opplæringen på din egen maskin hjemme – og slipper forvirringen med å bli opplært på en annen.

Lær å surfe på internet!

Lær å «surfe» på internett! Bestill billetter, ordne bank-tjenester, bestill flybilletter og reiser! Internett er som skapt for seniorer! Det venter et hav av underholdning, oppslagsværk, varer og tjenester der ute!

Vi underviser i grupper inntil 5 kursdeltagere (bærbare PC’er er da en forutsetting). Vi tilrettelegger undervisningen etter behov.

Få bedre selvtillit på data

Kurset tilrettelegges for deltagernes behov. Mange sliter med at de rett og slett ikke finner igjen hvor de har lagret bilder og tekst (!). Få hjelp til å rydde opp i mapper og dokumenter på PC’en. Kurset er basert på gruppeundervisning, men vi kommer også gjerne hjem til de som vil ha en gjennomgang på egen datamaskin.

Ring oss på tlf.: 97 58 27 36 – eller send oss en e-post til mailadressen: erlendskaare@gmail.com – dersom du vil lære mer om internett!

Kontakt oss
Optur Erlend Skaare, Midtskogveien 22, 3475 Sætre
Tlf.: +47 97 58 27 36 – 32 79 15 44

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.