Lettfattelig opplæring

Vi har alle våre foretrukne metoder vi benytter når vi skal tilegne oss ny kunnskap. Noen foretrekker undervisning i klasser, mens andre liker best å finne ut av ting på egen hånd.

Felles for de fleste av oss er at vi liker å ha noen vi kan spørre – dersom vi lurer på noe. Det er ikke alltid så lett å oppdrive. Mange leverandører tar skyhøye honorarer for å besvare support over telefon – mens andre henviser til chat med sine brukere.

Vi i Optur liker best den menneskelige kontakten, der vi kan snakke sammen over telefon. Vi gir opplæring- og vi «løser dine problemer» over telefonen. Selvsagt svarer vi også på mail – og bor du innenfor: Oslo – Drammen – Kongsberg – Ski – Moss-regionen, kan vi avlegge deg et besøk ved behov.

WordPress er som nevnt enkelt – og intuitivt. Har du først lært de enkle basis-tingene, kommer resten av seg selv. Du trenger ikke forstå- eller lære deg programmering eller noe annet komplisert, men kun konsentrere deg om å skrive gode tekster og finne frem fine bilder! Det er så enkelt at det er gøy! Du blir lett «bitt av basillen» når du først har startet.

Eksempel på redigerings-panelet i WordPress. Dersom du "klikker" med musen på bildet blir det større - og du kan se detaljene bedre.

Det er alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger fra kunder. Gry Nergård fra firmaet Change skrev følgende:

«Hei igjen og tusen takk for god, lettfattlig og super hjelp ved oppbyggingen av min hjemmeside. Lykke til videre!»

Websiden hun refererer til www.selvledelse.net – kan du se her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.