Enkle websider

Har du behov for en enkel webside – som du ikke trenger lange (og dyre) kurs for å kunne betjene? Da har du kommet til rett sted! Optur har akkurat det du søker etter. Og sier vi enkelt – så mener vi ENKELT!

Det er bare å se det i øynene; en webside blir ikke noe bedre enn informasjonen den inneholder. Denne informasjonen er det DU som skal legge inn, både når det gjelder bilder og tekst. Dersom du har et webpubliserings-program som du sliter med å finne ut av, øker sjansene for at vegring inntreffer – og resultatet blir sjeldnere og sjeldnere oppdaterte websider. En gammel webside er som en gammel avis; kjedelig – og noe vi ikke bruker for mye tid på å studere.

WordPress er et enkelt system som virker kjent og intuitivt dersom du er kjent med Microsoft Word. Verktøyet er ikke helt ulikt – og mange vil raskt føle seg på hjemmebane.

Det trengs derfor lite opplæring (!) og det lille som er tar du via telefon med vår lærer. Vi gjennomgår opplæringen mens du setter opp en side, eller publiserer en ny artikkel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.