Hurum Historielag får nye websider

Hurum Historielag er avhengige av websidene sine av den enkle grunn at det meste av det de driver med er å finne frem gammel historie, få det nedskrevet og presentert tilgjengelig for folk som søker denne informasjonen – enten det nå er sambygdinger eller andre. Uten denne videreformidlingen blir mye av virksomheten nærmest meningsløs.

Det er derfor viktig med en webside for en slik forening. Viktig blir det også at betjeningen av websiden fungerer – og at det ikke blir en flaskehals i formidlingen at én- eller få har tilgang til- og kunnskaper om hvordan man publiserer stoff på internett. Historielags medlemmer generelt i hele landet – og også i Hurum består av seniorer; personer over 60 år. Dette er folk med store ressurser – som gjør en formidabelt viktig jobb for sambygdinger, kommune og etterslekt.

Optur har fått i oppdrag å levere en WordPress-løsning for historielaget. Denne vil øke sjangsen for at flere kan bidra med artikkelstoff, da den er svært enkel å betjene – i forhold til tidligere løsning (Jombla). Vi er foreløpig på hørings-stadiet med den nye løsningen, men du kan se den her. Sammenlign gjerne med den «gamle» webløsningen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.