Optur lager websider for Step-In Frisør

Fra Step-In Frisørs webside.

Optur holder på i disse dager med å lage websider til Sætres største frisørsalong; Step-In Frisør. Sætre sentrum oppgraderes med betydelig bygningsmasse for tiden – og det ventes skjerpet konkurranse i handelsstanden. Da er det viktig å være på banen med sine tilbud og tjenester – også på web. Dette har daglig leder Bente Straight tatt konsekvensen av – og sender hele arbeidsstokken på webkurs hos Optur. I løpet av sommeren vil sidene være ferdige – og personalstaben vil kunne betjene innholdet selv.

Du kan se på sidene til Step-In her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.